Verkeerscommissie

Veilige verkeerssituatie
De verkeersouder zet zich in voor een veilige verkeerssituatie rondom het kindcentrum.
Ook werkt hij nauw samen met de ouderraad. Samen met de leerkrachten schenkt hij aandacht aan het verkeersgedrag van de kinderen en hun kennis en vaardigheden over dit onderwerp. Er is een samenwerkingsverband met verschillende verkeersouders van diverse scholen, de gemeente en Veilig Verkeer Nederland.

Activiteiten voor komend schooljaar:

Schoolbreed: Verkeersschoolplein Januari 2020 en fietscontrole

Groep 5: Mobiel in de hand, fiets aan de kant April 2020

Groep 6: Mobiel in de hand, fiets aan de kant April 2020

Groep 7: Dode Hoek-project Juni 2020, theoretisch en praktisch verkeersexamen Mei 2020

Groep 8: Dode Hoek-project Juni 2020 en Luisteris (NS)

Verkeersouders
De verkeersouder van Het Krijt is: Gijs van Haassen.
Jorien Linstra zit in de verkeerscommissie namens de leerkrachten.

Contact:
Als u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via hetkrijt@ckcdrenthe.nl