Avond4Daagse

Avond4Daagse 2019

De Avondvierdaagse vindt dit jaar plaats op 21 t/m 24 mei.

Het thema dit jaar is 'Ruimtevaart', het zou leuk zijn als de kinderen hier iets mee gaan doen (verkleed oid).

De indeling van de groepen 5 en 10 km staan online. Let op, er zijn ondertussen wel een paar wijzigingen gedaan.

Hieronder staan belangrijke documenten die van toepassing zijn op de Avond4Daagse. Er staat ook een verklaring bij voor kinderen die zelfstandig naar huis mogen. Wilt u deze verklaring ondertekend voor 20 mei 2019 inleveren bij de docent van uw kind? Als de teamcaptain geen verklaring heeft dan mogen ze de kinderen ook niet zelfstandig naar huis laten gaan.

A4D commissie