Avond4Daagse

Avond4Daagse 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Ook dit schooljaar doet CKC Het Krijt weer mee aan de avondvierdaagse. Dit vindt plaats van 12 t/m 15 mei. U kunt uw kind(eren) van 13 februari t/m 1 maart inschrijven via dit inschrijfformulier. Vul dit inschrijfformulier per kind in.

Bij de inschrijving wordt ook gevraagd om een telefoonnummer. Geeft u toestemming om deze te gebruiken? Dan wordt deze toegevoegd aan de groepsapp. Ook wordt er gevraagd of u kunt helpen tijdens de avondvierdaagse. Uw hulp als ouder, in welke vorm dan ook, zal zeer op prijs gesteld worden.

Leest u ook nog goed het reglement door dat op de website van school staat onder het kopje ‘ouders en school’. Hierin staat meer informatie omtrent de avondvierdaagse.

Zet de volgende data alvast in de agenda:

Woensdag 18 maart van 8.15-8.45 uur

1e betaalmoment

Vrijdag       20 maart van 8.15-8.45 uur

2e betaalmoment

Woensdag 22 april   van  8.15-8.45 uur

Verkoop krijtshirts

Vrijdag       24 april   van  8.15-8.45 uur

Verkoop krijtshirts

Heeft u nog vragen? Spreek ons aan of mail naar de ouderraad.

Wij hopen op veel aanmeldingen.

Met vriendelijke groeten,

De avondvierdaagse-commissie: