Schoolbibliotheek

Onze schoolbibliotheek

Sinds een aantal jaar heeft onze school een eigen bibliotheek!
Deze bibliotheek wordt volledig door ouders geregeld. Zij zorgen er onder andere voor dat er steeds nieuwe boeken worden aangeschaft. De bibliotheek twee dagen in de week open: op dinsdag en donderdag.

De leerlingen van onze school mogen boeken lenen voor op school én voor thuis. Dankzij ons uitleen systeem is het altijd duidelijk welke boeken er worden uitgeleend.

De 'biebouders' zijn zich ook bewust van de verschillende leesniveaus en zo zijn de boeken ook ingedeeld.
Zij kunnen onze leerlingen goed helpen met het kiezen van een geschikt boek.
Sinds er Engels wordt gegeven op onze school heeft de bibliotheek zelfs een kast met Engelse kinderboeken!

Kortom: een bibliotheek om ontzettend trots op te zijn!