Groep 8A

Welkom op de pagina van groep 8

Dit schooljaar zijn we gestart met 28 leerlingen en twee juffen: juf Jacqueline en juf Lisa.
Juf Jacqueline werkt op maandag, dinsdag en woensdag (om en om) en juf Lisa werkt op woensdag (om en om), donderdag en vrijdag.

Groep 8 is een bijzonder jaar, de kinderen zijn de oudsten van de school, we gaan op kamp, er is een afscheidsavond en ze bereiden zich voor op de middelbare school.  Voor het zover is, moet er nog hard gewerkt worden.
Stof van groep 6 en 7 wordt herhaald, maar er worden ook nieuwe dingen behandeld en aangeleerd.
Ook gaan de kinderen steeds meer hun eigen agenda gebruiken om het werk te plannen zodat dat volgend jaar niet helemaal nieuw voor ze is.

Nieuwtjes & bereikbaarheid
Voor alle nieuwtjes en berichtjes uit onze groep verwijzen we u naar het ouderportaal, onder het kopje Mijn School.

Graag hebben we ’s ochtends zoveel mogelijk aandacht voor de kinderen. Is er iets belangrijks te melden, zeg het gerust. We maken graag een afspraak met u.

Behalve hard werken is er ook tijd voor ontspanning. Op maandagmiddag en donderdagochtend hebben de kinderen gym en uiteraard gaan we twee keer per dag (behalve woensdag) naar buiten.
Verder lezen de juffen graag voor en is er zo nu en dan tijd voor een spelletje, filmpje o.i.d.

Met elkaar maken we er een gezellig maar ook zinvol jaar van.

Vriendelijke groet,
Jacqueline Fransen en Lisa Kaptein