Welkom op de pagina van groep 7/8

Groep 7/8 ….. een bijzondere groep.

We gaan het meemaken dit jaar. Een jaar met een heleboel bijzondere momenten.

• Groep 7 krijgt aan het eind van het jaar een voorlopig verwijzingsadvies terwijl groep 8 een definitieve verwijzing krijgt.
  • Groep 7 heeft een Krijtshow terwijl groep 8 een afscheidsfilm gaat maken.
  • Groep 7 gaat op schoolreis terwijl groep 8 op schoolkamp gaat.
  • En nog meer van die dingen …..

En toch zijn we gewoon een grote, gezellige en fijne groep van 28 kinderen met een lieve juf en een grappige meester.

Kom maar eens kijken hoe we dat doen met elkaar.

Misschien gaan we dan net samen tosti’s eten, of een toets maken, of lekker buiten spelen, of nieuwe dingen leren, of elkaar iets presenteren, of samen een boek lezen en bespreken, of een tafelrace maken, of … of …. of …..

Kortom we gaan er een fijn jaar van maken.

Groeten en wellicht tot snel

Juf Dorien en Meester Bertus