Welkom op de pagina van groep 7

Wij hebben 26 kinderen in onze klas. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Karen Waalderbos voor de klas. Op donderdag en vrijdag juf Lianne Polling. Dit gaat per herfstvakantie veranderen, want juf Lianne neemt afscheid en wordt opgevolgd door juf Annemiek ten Caat.
We hebben op maandag en donderdag gym van meester Jeroen Nienhuis, dus op die dagen moet de gymtas mee naar school.
Gedurende het jaar zijn er verschillende momenten gepland waarop we de voortgang van uw kind met u bespreken. Voor deze momenten kunt u zich inschrijven via het ouderportaal, u krijgt daarvoor dan een uitnodiging. Daarnaast zijn we natuurlijk ook beschikbaar voor overleg. Maak gerust een extra afspraak als u daar behoefte aan heeft. Graag overleggen we na half 3, zodat we om half 9 aandacht kunnen hebben voor de kinderen.
We gebruiken een groepsapp met ouders en leerkrachten van groep 7, om snel belangrijke informatie te kunnen uitwisselen over de klas, huiswerk, excursies etc. Belangrijk voor ons allen is om de groepsapp alleen te gebruiken voor informatie die iedereen aangaat, dit om overlast te voorkomen.
Om een goede werkhouding, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid te bevorderen, wordt er zo nu en dan huiswerk meegegeven.
In groep 7 bereiden we ons al voorzichtig voor op een goede verwijzing naar de middelbare school aan het eind van groep 8. Daarom zijn aan het eind van het jaar 'voorlopig advies gesprekken' gepland, waarin we met u bespreken wat het vervolg zou kunnen worden na groep 8.
We houden u via het ouderportaal regelmatig op de hoogte met stukjes teskt en foto's, neemt u af en toe een kijkje?

Met vriendelijke groeten,
Leerkrachten groep 7