Welkom op de pagina van groep 5/6

Groep 5/6 is dit schooljaar als combinatie gestart; 17 kinderen in groep 7 en 9 kinderen in groep 6. Met elkaar een topklasje!!!
Op maandag t/m donderdag staat juf Eveline voor de groep.  Op vrijdagochtend staat juf Jorien aan het roer en op vrijdagmiddag is de groep gesplitst. Groep 5 heeft dan juf Silvia en groep 6 heeft of juf Hanneke of meester Robert. Gym is er op maandagochtend om half 9 en dinsdag midden op de dag. De gymlessen worden gegeven door meester Jeroen.
Zo nu en dan wordt de klas gesplitst: Op maandagmiddag geeft juf Lisa Engels aan groep 5. Juf Eveline geeft op hetzelfde moment Engels aan groep 6. Ook op andere dagen kan het zijn dat groep 5 en groep 6 een uurtje gesplitst worden.  Zo kunnen we bv. extra aandacht besteden aan meten, klokkijken of geldsommen. Voor vragen kunt u terecht bij één van de leerkrachten.