Welkom op de pagina van groep 4

We zijn een groep met 25 kinderen. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben de leerlingen les van juf Nicolien en op donderdag en vrijdag les van juf Hanneke.

We hebben gym van vakleerkracht Jeroen Nienhuis op maandagochtend om 10.15u en op dinsdagochtend om 9.15u.

We werken o.a. uit de methodes:

Trefwoord Kiva (sociale vaardigheden) Wereld in getallen (rekenen) Join in (engels) Spelling op maat Taal op maat Klaar over (verkeer) Schrijven in de basisschool

Op woensdagochtend krijgen de leerlingen Blokfluit les  van juf Ineke van het ICO en op donderdagochtend bezoeken we onze schoolbibliotheek.

Vriendelijk groet, juffen groep 4.