Welkom op de pagina van groep 3

Wij hebben nu 21 kinderen in de groep. Vijf jongens en 16 meisjes. Juf Annet werkt op maandag, dinsdag en woensdag en juf Silvia op donderdag en vrijdag. Juf Karin is onze onderwijsassistent en begeleidt ook kinderen in onze groep. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Op maandagochtend is Juf Sarina ook in onze groep. Zij is vierdejaars Pabo-student. Ze komt het tweede half jaar op maandag, dinsdag en woensdag haar eind-stage lopen in onze groep.

Nieuwtjes;
Voor alle nieuwtjes en berichtjes uit onze groep verwijzen wij u naar het ouderportaal, onder het kopje Mijn School.

Regel van de week:
Elke week staat er een regel centraal die wij in de klas behandelen. Deze regel halen wij uit onze methode “Kiva”. Een methode voor het leren van sociale vaardigheden. Elke dag praten wij hierover.

Gymnastiek:
Op maandag en dinsdag heeft de groep gym van de vakdocent Jeroen Nieuwenhuis. Ze gaan daarvoor naar de sporthal. De kinderen kunnen gymkleren aan en natuurlijk gymschoenen.

Bereikbaarheid:
Graag hebben we ’s ochtends zoveel mogelijk aandacht voor de kinderen. Is er iets belangrijks te melden, zeg het gerust. Wij maken graag een afspraak met u.

Afbeeldingsresultaat voor zoem de bij

Documenten