Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2 B

We zijn begonnen met 19 kinderen. Juf Joke werkt op maandag en dinsdag en juf Lisette op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Anita en juf Roxanne zijn de stagiaires op dit moment. Juf Anita is op maandag en vrijdag en de dinsdag om de week in de groep. Zij doet PABO zij instroom. En blijft tot begin november in de groep, daarna gaat zij met zwangerschapsverlof. Roxanne is op donderdag en vrijdag in de groep. Roxanne is MBO student en blijft het hele schooljaar. Er komen steeds nieuwe kinderen bij die we natuurlijk van harte welkom heten.

Nieuwtjes; Voor alle nieuwtjes en berichtjes uit onze groep verwijzen we u naar het ouderportaal, onder het kopje Mijn School.

Regel van de week: Elke periode staat er een andere regel centraal die we in de klas behandelen. Elke dag praten we hier even over. In elke klas wordt dezelfde regel gehanteerd.

Gymnastiek:  Elke woensdag hebben we gym in het speellokaal. Gymschoentjes, liefst met klittenband blijven in de mand bij de ingang van de klas. Ook mogen kinderen een gymbroekje/ T-shirt meenemen.

Bereikbaarheid: Graag hebben we ’s ochtends zoveel mogelijk aandacht voor de kinderen. Is er iets belangrijks te melden, zeg het gerust. We maken graag een afspraak met u.

Met vriendelijke groet,

Juf Lisette en juf Joke