Groep 1/2 A

Welkom op de pagina van groep 1/2 A

Welkom ouders van groep 1/2 a.

Na een frisse start even een paar punten.
We verwelkomen 3 nieuwe leerlingen; Jurre Cats, Tim Engels en Nathan Djastro.
We hebben inmiddels de informatieavond gehad en waren blij  verrast met de opkomst!
We werken elke week met een thema en daar horen alle activiteiten van taal ,rekenen, drama, werkvormen bij.
ook zijn we op school actief bezig met Engels en Kiva .Dit is het bevorderen van de sociale ontwikkeling in de klas en bij elk kind zelf.
Ook hebben we op maandag, dinsdag en woensdag juf Danielle in de klas.
En vanaf volgende week start juf Lieke op de maandag en dinsdag. Zij is derdejaars pabo student.
Als u vragen heeft of opmerkingen vinden we het fijn na schooltijd dit te bespreken of tijdens de spreekuren.
De kinderen vinden de aandacht van de juf namelijk heel fijn als ze op school komen.
We gaan er met elkaar weer een fijn jaar van maken en hebben jullie als ouders ook hard erbij nodig.

Vriendelijke groeten,
Sonja en Astrid.