Verkeerscommissie

Veilige verkeerssituatie
De verkeersouders zetten zich in voor een veilige verkeerssituatie rondom de Brede School. Ook werken ze nauw samen met de ouderraad, denk maar aan de actie: Op voeten en fietsen naar school. Samen met de leerkrachten schenken ze aandacht aan het verkeersgedrag van de kinderen en hun kennis en vaardigheden over dit onderwerp. Er is een samenwerkingsverband met verschillende verkeersouders van diverse scholen, de gemeente en Veilig Verkeer Nederland.

Verkeersouders
De verkeersouder van Het Krijt is: Angélique Schoonhoven.
Nicolien Hoeks zit in de verkeerscommissie namens de leerkrachten.

Contact:
Als u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via verkeersouders.hetkrijt@cogdrenthe.nl