Avond4Daagse

Avond4Daagse 2018

Update 31-05-18: ook de derde avond is afgelast. De ééndaglopers lopen nu op vrijdag 1 juni met de intocht mee! Let op: aanwezig om 18.45 uur.

De kinderen krijgen morgen (als de intocht doorgaat) hun medaille.

Update 29-05-18: de eerste avond is door het te verwachten noodweer afgelast!

Update 23-05-18: door een aantal wijzigingen in de groepen, hebben we wat moeten schuiven in de begeleiding. Dit is bij de volgende groepen het geval: Het Krijt 2 (groep 1/2-3a), Het Krijt 7 (groep 6) en Het Krijt 9 (groep 8ab). Let hier op!

Ook zijn de rugnummers van de teamcaptains toegevoegd.

Het thema dit jaar is 'Ruimtevaart', het zou leuk zijn als de kinderen hier iets mee gaan doen (verkleed oid).

De indeling van de groepen 5 en 10 km staan online.

De Avond4Daagse is van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018.

Hieronder staan belangrijke documenten die van toepassing zijn op de Avond4Daagse.

Het document Verklaring zelfstandig naar huis A4D 2018 had vóór 11 mei 2018 ingeleverd moeten zijn bij de docent van uw kind (alleen als uw kind zelfstandig naar huis mag). Dit document kan nu niet meer gebruikt worden.

A4D commissie