Ons schoolbestuur

CKC Drenthe

Onze school bevindt zich onder de paraplu van de stichting CKC

Per 1 januari 2018 is COG Drenthe gefuseerd met Conod en gaan we verder onder de naam Christelijke Kindcentra (CKC) Drenthe.
CKC Drenthe heeft 30 basisscholen onder haar verantwoordelijkheid, waaronder een school voor speciaal basisonderwijs, in 6 Drentse gemeenten: Assen, Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Tynaarlo, Noordenveld en Midden-Drenthe.

In totaal bezoeken ruim 6000 kinderen onze kindcentra. De scholen variëren van grote stedelijke tot kleine plattelandsscholen. Circa 600 medewerkers zetten zich in om naast het geven van goed onderwijs en vertrouwde kinderopvang, binnen de kindcentra een prettige en veilige sfeer te creëren.

CKC Drenthe wil toonaangevend zijn en een lerende organisatie, voortdurend op zoek naar verbeteringen, nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en een basis te leggen voor hun toekomst.

Het College van Bestuur wordt per 1 januari 2018 gevormd door Albert Velthuis (voorzitter) en Jacqueline Mulder.