Brede school

Samenwerken in de Brede School
Het Krijt is partner in de Brede School Kloosterveen. Binnen de Brede School werken wij samen met de andere basisscholen in Kloosterveen en onderhouden wij goede contacten met elkaar.
De Brede School biedt onze kinderen ook buiten schooltijd de mogelijkheid zich op allerlei terreinen te ontwikkelen door een divers aanbod van activiteiten op het gebied van sport en expressie.

De samenwerking met Het Sterrenschip
De samenwerking met de openbare basisschool het Sterrenschip omvat onder andere het gezamenlijk gebruikmaken van het schoolplein en van de speellokalen en de sportzaal. Daarnaast hebben de directeuren regelmatig overleg over allerlei praktische zaken en de leerkrachten van de twee scholen hebben geregeld informeel contact. Er is ook regelmatig overleg tussen de Intern Begeleiders van de Brede school. Tijdens dit overleg wordt over onderwijskundige zaken en de aanpak van de leerlingenzorg gesproken.

Verlengde schooldag
Net als vorig schooljaar zijn er dit schooljaar van de Brede School ook weer veel leuke activiteiten te verwachten binnen de verlengde schooldag. De kinderen kunnen zich inschrijven via de website van de Brede School. Op de site bredeschool.assen.nl kunt u alles lezen over de Brede School in het algemeen en over wat er speelt in Kloosterveen. Ook worden er regelmatig foto’s op gepubliceerd van de vsd-activiteiten.

Inschrijven via de website
Surf naar bredeschool.assen.nl,  ga naar Brede School Kloosterveen, vervolgens naar Verlengde Schooldag en klik daar Programma vsd aan. Hier staat een overzicht van alle activiteiten. Door te klikken op de activiteit van uw keuze kunt u uw kind vervolgens aanmelden.