Bewegingsonderwijs

Kleuters

Kinderen hebben de behoefte zich te bewegen. Vooral de kleuters moeten beweging(-sruimte) hebben. Ze krijgen in ieder geval 1x per week een gym- en spelles in het speellokaal. Ons speellokaal biedt speciaal voor de vier- en vijfjarigen de mogelijkheid om goed te spelen met allerlei materialen, om te klauteren en om te rennen.
Regelmatig spelen de jongste kinderen buiten op het plein (bij mooi weer wordt er meestal met verschillende materialen buiten gespeeld).

Groep 3 t/m 8

De kinderen van de groepen 3 t/m 8 krijgen les in sporthal Kloosterveste. Jeroen Nienhuis, de vakleerkracht bewegingsonderwijs, verzorgt één van de beide lessen van de groepen 3 t/m 8.

Om veilig en gezond te kunnen sporten zijn er afspraken gemaakt, deze kunt u vinden via onderstaande link.