Start projectweek Kunst op 12 maart 2018

9 februari 2018

Vanaf 12 maart gaan we in de school werken over het thema 'Kunst'.
De afsluiting vindt plaats op maandag 19 maart. Er is dan gelegenheid om al die creatieve werkstukken te bekijken.

Op maandag 12 maart gaat er een grote projectweek van start! De hele school zal die week in het teken staan van ‘kunst’. We zullen dit thema op verschillende manieren aanbieden. Zo zullen de kinderen onder andere beeldende vormings-, muziek- en dramalessen krijgen. Er komen gastdocenten lessen verzorgen, maar de leerkrachten zullen ook gebruik maken van elkaars talenten en lessen verzorgen in andere groepen. Op maandag 19 maart van 14.00 tot 14.30 staan de schooldeuren open en mogen ouders, familie en vrienden komen kijken wat de leerlingen geleerd en gemaakt hebben. Als u zelf nog iemand weet die het leuk vindt om wat te vertellen over kunst, kunt u dit doorgeven aan Carolien, Bertus of Ellen.