Kinderopvang

Overblijven op school

ASKA @lunch verzorgt bij ons op school het overblijven van uw  kind(eren).
In de praktijk betekent dit dat de  overblijfcoördinator van ASKA @lunch gezamenlijk met de overblijfkrachten alles rond het overblijven verzorgt.

Wat kunt u van ASKA @lunch verwachten?

• Een plezierige en leuke tijd voor de kinderen, waarbij ze voldoende rustmomenten krijgen;
  • Een goede samenwerking met de school, als het gaat om het gebruik van ruimten en materialen;
  • Een overblijfcoördinator die samen met gemotiveerde en geschoolde  overblijfkrachten voldoende continuïteit kan bieden;
  • Een goede administratieve afhandeling.

De kosten van het overblijfmoment bedragen € 2,50 per keer per kind.

Wilt u gebruik maken van het overblijven op school, dan kunt u zich aanmelden bij ASKA @lunch via de website van de ASKA: www.aska.nl
De administratie en registratie verlopen via een geautomatiseerd systeem.
U kunt daarvoor heel eenvoudig en gratis een ouderaccount aanmaken door te klikken op www.overblijvenmetedith.nl en vervolgens Login aan te klikken. Vervolgens kunt u zelf, wanneer het u uitkomt, per dag opgeven wanneer uw kinderen wel of niet komen overblijven en wat eventuele bijzonderheden zijn.

U betaalt uitsluitend voor de keren dat u uw kind heeft opgegeven.
Meldt u uw kind(eren) voor 10.00 uur af, dan hoeft u deze dag niet te betalen.

Regio coördinator Overblijf
Susanne van Wijngaarden

info@aska.nl

0592-301993

Meer informatie hierover kunt u vinden via onderstaande link.

overblijven op school algemeen voor site.pdf

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de stichting ASKA: T 0592 - 30 19 93 of www.aska.nl

Tijdens het overblijven is de wettelijke aansprakelijkheid van de school geldig (zowel voor leerlingen als voor de overblijfouders).

Documenten